Doğum gününde aşkını pastaya yazdığı eşini ertesi gün katletti

Adana'da yaşayan emekli astsubay Yaşar Ergül eşi Seda Ergül'ün doğum gününü 'Bazen seni daha ne kadar çok sevebilirim diye düşünüyorum' diyerek kutladı. Ama sadece bir gün sonra da terziye gitmek istemediği için kadını öldürdü.

Gündem 5 Haziran 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Yaşar Ergül doğum gününü kutladığı eşini bir gün sonra öldürdü.

Adana’nın Seyhan ilçesindeki Pınar Mahallesi’nde Öz Mehtap Apartmanı’nda emekli astsubay Yaşar Ergül, eşi Seda Ergül’le yaşıyordu. 10 yıllık evli çiftin üç çocukları vardı. 25 Ekim Seda Ergül’ün doğum günüydü ve 35’inci yaşını ertesi gün olacaklardan habersiz kutlamıştı. Eşi Yaşar Ergül sürpriz kutlama yapmış, pastasına da “Bazen seni daha ne kadar çok sevebilirim diye düşünüyorum” yazdırmıştı.

Yaşar Ergül sadece bir gün sonra 26 Ekim’de, çocuklarının gözü önünde eşini öldürdü. Tutuklanan Yaşar Ergül hakkında ‘eşi kasten öldürmek’ suçundan iddianame hazırladı. Adana 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde kabul edilen iddianamede sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

İddianamede yer alan Yaşar Ergül’ün ifadesinde eşinin iki aydır çocuklar yüzünden onunla beraber uyumadığını söylüyordu Ergül. Cinayet günü eşiyle araba yüzünden kavga etmişlerdi. Çünkü Seda Ergül birlikte terziye gitmelerini istemiş, Yaşar Ergül de işten ne zaman çıkacağını bilmediği için dolmuşla gitmesini söylemişti. Bunun için çıkan kavgada Yaşar Ergül tabancayı eşine doğrultmuş, iddiasına göre korkutmak istemişti ama eşi silahı çekiştirince silah ateş almış, kurşun kadına isabet etmişti.

Mahkeme Yaşar Ergül hakkında henüz karar vermedi.

Başından vurularak öldürülmüştü: 15 yıllık cinayet dosyasında tutuklamaBaşından vurularak öldürülmüştü: 15 yıllık cinayet dosyasında tutuklama

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.