Dokuz yaşındaki çocuk kazara amcasını öldürdü

Konya’da bir kişi masa üzerine bıraktığı tabancasını alan dokuz yaşındaki yeğeninin kazara ateş etmesi sonucu hayatını kaybetti. Yeğeni Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözetim altına alınırken adamın cansız bedeni morga kaldırıldı.

Gündem 26 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Konya’nın Karatay ilçesi Kalenderhane Mahallesi Beykoz Sokak üzerindeki tek katlı bir evde ruhsatsız tabancasını temizleyen İzzet U., silahını temizledikten sonra masaya bıraktı. İzzet U. masadaki silahı alarak oynamaya başlayan dokuz yaşındaki yeğeni Ş.U.’nun tabancayı ateşlemesiyle göğsünden ağır yaralandı.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İzzet U.’nun hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay sırasında evde olan aile yakınlarını ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.

Çocuk gözetim altında

Öte yandan olayın zanlısı dokuz yaşındaki çocuk ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözetim altına alındı. Hayatını kaybeden İzzet U.’nun cenazesi savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cezaevinden çıktı ve ‘eşin aracıma binmek istemedi' diyen taksiciyi öldürdüCezaevinden çıktı ve ‘eşin aracıma binmek istemedi’ diyen taksiciyi öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.