Eski boksör arkadaşını döve döve öldürdü, cesedini de mezarlığa bıraktı

İstanbul'da Engin Karanlık arkadaşı İkrami Güler'i döverek öldürdü, sevgilisi Selda Uzan'la birlikte mezarlığa bırakıp kaçtı. Cinayet sabah saatlerinde İkrami Güler'in cesedini görenlerin ihbarıyla ortaya çıktı.

Gündem 13 Nisan 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
İkrami Güler'in cesedinin bırakıldığı mezarlık.

İstanbul’un Pendik ilçesinde yaşayan Engin Karanlık, Selda Uzan’la birlikte Doğu Mahallesi’ndeki bir evde kalıyordu. 11 Nisan’da gece saatlerinde arkadaşları İkrami Güler de evlerine geldi. Ancak Engin Karanlık lavaboya gittiğinde iddiaya göre İkrami Güler, sevgilisi Selda Uzan’a sarkıntılık yaptı ve bunu da kendisi duydu. Bu andan sonra Engin Karanlık İkrami Güler’i kapıya çağırdı ve ikili arasında kavga çıktı.

Eski boksör olan Engin Karanlık, İkrami Güler’i yumruklamaya başladı ve İkrami Güler yere yığıldı. Engin Karanlık da Selda Uzan’la birlikte İkrami Güler’i alıp evlerinin yakınındaki mezarlığa bıraktı. Sabah saatlerinde mezarlıkta hareketsiz yatan kişiyi gören çevredekiler polise ihbarda bulundu. Mezarlığa gelen sağlık ekipleri, İkrami Güler’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin çalışmasıyla şüpheli Engin Karanlık evinde yakalandı. Karanlık, Selda Uzun ile birlikte gözaltına alındı. Mahalle sakini Fatih Aydın, “Saat 02.00 sıralarında bağrışma sesleri duydum. Kadın herhalde cinnet geçiriyor sandım. Daha sonra o ses kesildi. Başka bir şey duymadım. Sabah emniyet geldi. İnceleme yaptı. Boksör gelmiş döverek öldürmüş, başka bir şey duymadım” dedi.

O.J. Simpson hayatını kaybetti: Atletik başarısı ve şöhreti cinayet suçuyla gölgelenmiştiO.J. Simpson hayatını kaybetti: Atletik başarısı ve şöhreti cinayet suçuyla gölgelenmişti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.