Döverek bayılttılar, elektrikle ayıltırken öldürdüler

İstanbul'da dört kişi arkadaşları olan Yaşar Karakaş'ı bir evde borç yüzünden dövdü. Yaşar aldığı darbelerle bayılınca ayıltmak için elektrik verdiler ve ölümüne yol açtılar.

Gündem 1 Ekim 2024
Olay yeri.

İstanbul’da yaşayan 18 yaşındaki Yaşar Karakaş arkadaşlarıyla alacak verecek meselesi nedeniyle husumetliydi. Yaşar Karakaş bu dört kişiyle, yani 28 yaşındaki Ramazan K., Eda T., 29 yaşındaki Cebrail K. ve 26 yaşındaki İsmail K. ile Fatih’te bir evde buluştu ve tartışmaya başladı. Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü, bu dört kişi Yaşar’ı dövdü.

Aldığı darbelerle Yaşar bayıldı ve bu da saldırgan arkadaşlarını korkuttu. Yaşar’ı ayıltmak için önce üstüne su döktüler. Bir işe yaramadı, Yaşar hala baygındı. Sonra hastaneye götürmek yerine daha tehlikeli bir yönteme başvurup Yaşar’a elektrik verdiler. Yaşar yine ayılmadı, sonunda 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradılar. Ancak artık her şey için çok geçti. Eve gelen sağlık ekipleri Yaşar’ın öldüğünü tespit etti.

Yaşar’ın kesin ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili evde bulunan dört kişi gözaltına alındı. Yapılan incelemeler sonucunda şüphelilerden Ramazan K.’nın 10, Cebrail K.’nın 4 ve İsmail K.’nın ise 11 suç kaydı olduğu tespit edildi. Gözaltındaki şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Arkadaşını çekiçle öldürdü, evini yaktı, gece kulübünde yakalandıArkadaşını çekiçle öldürdü, evini yaktı, gece kulübünde yakalandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.