Düğün yolunda can pazarı: 4 ölü, 3 yaralı

Düğün için Antalya’nın Alanya ilçesinden Osmaniye’ye gelen aile Düziçi ilçesinde akaryakıt tankeriyle çarpıştı. Hafif ticari araçtaki dört kişi yaşamını yitirdi, üç kişi de yaralandı.

Gündem 14 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Trafik kazaları can almaya devam ediyor. Dün yaşanan katliam gibi kaza, düğün için yola çıkan bir aileyi yasa boğdu. Kaza, saat 18.30 sıralarında Osmaniye ile Gaziantep arasında bulunan Bahçe- Nurdağı karayolu Kızlaç mevkisinde meydana geldi. Ökkeş Ceylan yönetimindeki 07 BHE 526 hafif ticari araç, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 FV 7870 plakalı akaryakıt tankeriyle çarpıştı.

Acı tesadüf iki kuzeni trafik kazasında buluşturduAcı tesadüf iki kuzeni trafik kazasında buluşturdu

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hafif ticari araç içerisindeki Rabia Ceylan, Hüsne Ceylan, Merve Gülsoy ve Asmina Gülsoy’un yaşamını yitirdiğini belirleyen sağlık ekipleri, kazada yaralanan sürücü Ceylan ile beraberindeki Ali Gülsoy ve Almina Gülsoy’u ise hastaneye kaldırdı. Kazada yaşamını yitiren 4 kişinin cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Öte yandan, hafif ticari araçta bulunanların düğün için Antalya’nın Alanya ilçesinden kente geldikleri öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, tanker sürücüsü gözaltına alındı.

Kazanın altındaki yürek burkan hikaye: İlk dersine giderken öldüKazanın altındaki yürek burkan hikaye: İlk dersine giderken öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.