Düğünde kanlı hesaplaşma: Eski MHP’li başkan yardımcısı eski MHP’li üyeyi öldürdü

Antalya'nın Serik ilçesindeki bir düğünde eski Serik Belediyesi Başkan Yardımcısı MHP’li Ziya Yıldırım eski MHP ilçe belediye meclis üyesi Hasan Ali Tuncer'i tabanca ile vurup öldürdü.

Gündem 20 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
İki MHP'linin kavgasında silahlar konuştu.

Antalya’daki olay dün gece Serik ilçesi Belkıs Mahallesi’nde meydana geldi. 2019- 2024 yılları arasında Serik Belediyesi’nde başkan yardımcılığı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) meclis üyeliği yapan 63 yaşındaki Ziya Yıldırım ile aynı tarihte yine MHP’den meclis üyesi olan 45 yaşındaki Hasan Ali Tuncer arasında düğünde tartışma çıktı.

E-5'te trafiği kilitleyip halay çeken düğün magandaları gözaltındaE-5’te trafiği kilitleyip halay çeken düğün magandaları gözaltında

Tartışma sırasında Yıldırım yanındaki tabancayı çekip Tuncer’e üç el ateş etti. Vücuduna iki kurşun isabet eden Hasan Ali Tuncer yaralandı. Tuncer’e ilk müdahale düğünde bulunan bir doktor tarafından yapıldı.

Çağırılan ambulansla Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hasan Ali Tuncer müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Tuncer’in cenazesi aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Olaydan sonra kaçan Ziya Yıldırım kısa sürede polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Bu yaz AK Parti'de üç düğün var: Sözcü Ömer Çelik de evleniyorBu yaz AK Parti’de üç düğün var: Sözcü Ömer Çelik de evleniyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.