Düğündeki davetsiz misafirler: Sivrisinek ve ilaçlama ekipleri

Antalya'nın Serik ilçesinde açık havada yapılan düğüne gelen davetliler, sivrisinekler nedeniyle zor anlar yaşayınca belediye ekipleri ilaçlama yaptı.

Gündem 12 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Bu yıl geç geldiği için çok özlenen yaz aylarının sevilmeyen detaylarından biri sivrisinekler. Türkiye’nin en sıcak illerden olan Antalya’da ise sivrisineklerle mücadele her yıl olduğu gibi bu yıl da erken başladı.

Antalya’nın Serik ilçesine bağla Kadriye Mahallesi’nde önceki akşam açık havada yapılan düğüne gelen davetliler, sivrisinekler nedeniyle zor anlar yaşadı. Bunun üzerine düğün sahibi, belediyenin ilaçlama ekibini aradı.

Sineklerde denendi: Açlık hissi yaşlanmayı yavaşlatabilirSineklerde denendi: Açlık hissi yaşlanmayı yavaşlatabilir

İhbarla gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekibi, düğün öncesinde alanda ilaçlama yaptı. Davetliler ilaçlama sırasında pistte bulunan çocukları ilaçdan etkilenmemeleri için uzaklaştırdı. Bazı davetliler ise yoğun ilaçlamaya rağmen masalarında oturarak o anı telefonuna kaydetti.

Gelin ve damattan önce kırmızı halıya gelen ilaçlama aracı, halının üzerinde ilerleyerek piste çıktı. İlaçlamanın ardından düğün başladı.

Kullandığınız sabun sizi sivrisinekler için daha çekici kılıyor olabilirKullandığınız sabun sizi sivrisinekler için daha çekici kılıyor olabilir

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.