Yurdun dört bir yanında trafik kazaları: Yedi kişi hayatını kaybetti

Trafik kazaları can almaya devam ediyor. Son 24 saatte Kayseri, Gaziantep, Antalya ve İstanbul’da yaşanan trafik kazalarında yedi kişi hayatını kaybederken altı kişi ağır yaralandı.

Gündem 25 Mart 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Kimi kırmızı ışıkta geçti, kimi şerit değiştirirken direksiyon kontrolünü kaybetti. Son 24 saatte yurdun dört bir yanında yaşanan trafik kazalarında yedi kişi hayatını kaybetti.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesi, Zümrüt Mahallesi, Bekir Yıldız Bulvarı, Kadir Has Kongre Kavşağı’nde dün saat 17.00 sıralarında Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın kullandığı ciple çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü 60 yaşındaki İbrahim M. ağır yaralı olarak kaldırıldığı Kayseri Şehir Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İbrahim M.’nin cenazesi bugün Kayseri Devlet Hastanesi morgunda yapılacak otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınıp Suriye’nin El-Bab kentine götürülerek toprağa verilecek.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın kullandığı cip

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın kullandığı ciple çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü İbrahim M.’nin (60) hayatını kaybettiği kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde Kadir Has Caddesi istikametinden şehir merkezine hareket halinde olan İbrahim M.’nin kırmızı ışıkta geçtiği sırada Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın havalimanı istikametinden Argıncık yönüne doğru seyir halinde olduğu ve İbrahim M.’ye çarptığı görülüyor. Sürücü Çamlı’nın İbrahim M.’ye çarpmamak için aracıyla manevra yaptığı da kameralar tarafından kaydedildi. Çarpmanın etkisiyle İbrahim M.’nin havaya savrulup yere düşerek sürüklendiği görüldü.

Gaziantep’te iki otomobil çarpıştı: İki ölü, beş yaralı

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde Nurdağı-Gaziantep yolunun 12’nci kilometresindeki Kömürler Mahallesi yakınlarındaki kazada ise iki kişi hayatını kaybetti, beş kişi yaralandı. Gaziantep yönüne giden 41 yaşındaki Halil Koca’nın kullandığı 27 ACN 009 plakalı otomobil 44 yaşındaki Uğur Arslan’ın kullandığı 38 SA 172 plakalı otomobille çarpıştı.

Gaziantep’teki kazada iki kişi hayatını kaybetti

Çarpışmanın etkisiyle otomobiller savrulurken kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekibi Uğur Arslan ve araçta bulunan 66 yaşındaki Ahmet Arslan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada yaralanan 65 yaşındaki Fatma Koca, 24 yaşındaki Esra Koca, 45 yaşındaki Ramazan Tosun ile isimleri öğrenilemeyen iki kişi ise ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Ahmet Aslan ve Uğur Arslan’nın cenazeleri ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Antalya’da üç aracın karıştığı kazada üç kişi öldü

Antalya’nın Serik ilçesinde Antalya- Alanya D-400 kara yolu Belkıs Kavşağı’nda gece saatlerinde yaşanan kazada üç kişi hayatını kaybetti. Manavgat’tan Serik yönüne giden 32 yaşındaki Mehmet Deniz’in kontrolünü kaybettiği 07 YEH 18 plakalı otomobil refüje çarparak karşı şeride geçip Erol Karabulut idaresindeki 32 AAU 140 plakalı ciple çarpıştı. Furkan Kaşıkçıoğlu idaresindeki 07 L 0080 plakalı kamyonet de cipe arkadan çarptı.

Antalya’da kaza üç genci hayattan kopardı

Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Deniz ile yanındaki arkadaşı 32 yaşındaki Osman Tunç ve cip sürücüsü Erol Karabulut hayatını kaybetti.

Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Cenazeler savcısının incelemesinin ardından sıkıştıkları yerden itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından çıkartıldıktan sonra Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayı haber alıp gelen Mehmet Deniz ve arkadaşı Osman Tunç’un yakınları gözyaşı döktü. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yolda tek şeritten sağlanan ulaşım, bir saat süren çalışmanın ardından tamamen açıldı. Polisin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

TEM’de bariyerler otomobile saplandı: Bir ölü, bir yaralı

İstanbul Gaziosmanpaşa’da TEM Otoyolu’ndaki kazada ise bir kişi öldü, bir kişi yaralandı. Dün akşam 22.30 sıralarında Ankara istikametinde ilerleyen 24 yaşındaki Halil İbrahim Akbalık’ın kullandığı 34 GLA 783 plakalı otomobil, şerit değiştirdiği sırada aynı yönde giden 41 AET 305 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle Akbalık’ın kullandığı otomobil savrularak Gaziosmanpaşa ayrımındaki bariyerlere çarptı.

İstanbul TEM Otoyolu’nda bariyer otomobile saplandı

Kaza sonrası bariyerler otomobile saplanırken, sürücü Halil İbrahim Akbalık ve yanındaki Orhan Sarıkaya araçta sıkıştı. Yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken, diğer yandan da kazayı itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan Akbalık ile Sarıkaya’yı bulunduğu yerden çıkarmak için çalışma başlattı.

Polis ekipleri de ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda önlem aldı. Akbalık ve Sarıkaya itfaiye ekiplerinin çalışması ile sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde sürücü Halil İbrahim Akbalık’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, ağır yaralanan Orhan Sarıkaya ambulansla hastaneye sevk edildi.

Olay yerine gelen İBB’ye ait vinç bariyerlere saplanan otomobili çıkarmak için çalışma başlattı. Kaza sebebiyle uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan otomobil çekici yardımıyla otoparka çekildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Trafik magandası belediye otobüsü direksiyonundaydıTrafik magandası belediye otobüsü direksiyonundaydı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.