‘Dur’ ihtarına uymayıp kaçarken kaza yaptı: Trafiği birbirine kattı, bir de polise saldırdı

Beykoz'da 'Dur' ihtarına uymayan sürücünün kullandığı araç trafik polisince takibe alındı. Şişli'ye kadar kaçan kişi başka bir araca çarptıktan sonra durduruldu.

Gündem 11 Şubat 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Beykoz TEM Otoyolu Kavacık girişinde görev yapan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekibi dün saat 13.30 sıralarında tehlikeli araç kullanan Cebrail Karşıyaka’nın kullandığı 34 BGA 395 plakalı araca ‘Dur’ ihtarı yaptı. Uyarılara yanıt olarak Cebrail Karşıyaka kullandığı aracı polisin üstüne sürerek kaçtı. Bunun üzerine polis ekipleri aracın peşine düştü. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçen Karşıyaka’nın kullandığı araç Şişli Büyükdere Caddesi’nde bir başka araca çarptıktan sonra kendisini takip eden polis ekiplerince durduruldu.

Direndi, polis havaya ateş açtı

Aracı alındıktan sonra polise direnen Cebrail Karşıyaka ekiplerin üstüne yürüdü. Trafik polisi Karşıyaka’yı gözaltına almak için havaya üç el ateş açtı. Karşıyaka kelepçelenerek gözaltına alındı. Polisin havaya ateş açtığı anlarda Karşıyaka’nın aracında bulunan iki kadının yaya olarak kaçtığı belirlendi.

Alkollü olduğu tespit edildi

Gözaltına alınan Cebrail Karşıyaka 1.57 promil alkollü çıktı. Ayrıca Cebrail Karşıyaka’nın insan kaçakçılığı, ruhsatsız silah bulundurmaktan poliste dört ayrı kaydı olduğu ortaya çıktı. Sürücüye çok sayıda trafik kuralına uymamaktan ceza uygulanırken otomobil yediemin otoparkına çekildi. Cebrail Karşıyaka Kuştepe Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Trafik magandası belediye otobüsü direksiyonundaydıTrafik magandası belediye otobüsü direksiyonundaydı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.