‘Dur’ ihtarına uymayan motosikletli vurularak yakalandı

Bağcılar'da polislerin 'dur' ihtarına uymayan motosikletli iki kişi kovalamaca sırasında araçtan düştü. Bu defa da koşarak kaçmaya çalışan şüphelilerden biri bacağından vurularak yakalandı.

Gündem 10 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

İstanbul Bağcılar’da önceki gece polis ekipleri Ordu Caddesi’nde saat 02.55 sıralarında plakasız bir motosiklette gördükleri kasksız, yüzleri kapüşonla kapalı iki kişiyi durdurmak istedi. Polis ekiplerini gören şüpheliler ise ‘dur’ ihtarına uymadı ve kaçtı.

Motosikletli kişiler kaçınca polis ekipleri de onları takip etti ve önlerini kesti. Polis ekiplerinin aracına çarpan motosikletliler düşerek yola savruldu ancak bu defa da yaya olarak kaçmaya başladı. Mahmutbey Mezarlığı istikametine kaçan şüphelilerden N.Ç’nin elini arkasına atması nedeniyle üzerinde silah olabileceğinden şüphelenen polis de silahına davrandı.

Polisin bacağından silahla yaraladığı N.Ç. yakalandı. Motosikletten düştüğü sırada yaralandığı belirtilen F.H ile N.Ç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tedavileri süren ve hayati tehlikeleri bulunmayan şüphelilerden N,Ç’nin 43’ü kapkaç ve hırsızlık olmak üzere 56 ayrı suç kaydının bulunduğu belirlendi.

Benzer suçlardan poliste kaydı bulunan F.H’nin de ele geçirilen motosikleti Bağcılar’dan çaldığı tespit edildi.

Avukat iddiaları yalandı: Ceren Özdemir’in katili Özgür Arduç kapalı cezaevindeAvukat iddiaları yalandı: Ceren Özdemir’in katili Özgür Arduç kapalı cezaevinde

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.