Ekmek bıçağıyla sokak sokak gezdi, önüne çıkanı bıçakladı!

İstanbul Esenyurt'ta bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenle eline ekmek bıçağı aldı ve sokak sokak gezerek insan bıçakladı! 11 kişiyi yaralayan saldırgan saatler sonra yakalanırken yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Gündem 23 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Saldırganın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri.

Biri İstanbul Esenyurt’ta önüne çıkan herkese bıçakla saldırdı.

Sebep bilinmiyor ama saldırıya uğrayanlar tam 11 kişi. Bunlardan biri de kadın.

Esenyurt’ta bir kişi sokak sokak gezerek biri kadın 11 kişiyi bıçakladı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken saldırgan Abdullah Ö. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Saldırganın bir kişiyi bıçakla yaraladığı anlar ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Şaka yapar gibi yaklaşmış

11 kişinin bıçak yaralarının hiçbirinin hayati olmaması dikkat çekti.

Yaşananları anlatan yaralılardan Mehmet Üstel “Yürürken karşımdan geldi bir şahıs. Bıçağı çıkardı, ekmek bıçağını. Şaka yapar gibi geldi ilk görünce. Bacağıma soktu, yürüdü gitti. Ben anında düştüm yere. Hayatta karşılaşmadığım biri. Dokuz kişi geldi böyle. Hiçbir şey söylemedi. Sabah 09.30’da başlamış, saat 13.30’da beni bıçakladı. Bıçakladıklarının sayısı belli değil” dedi.

‘Kızım sol bacağından yaralı’

Saldırganın yaraladığı Çiğdem Karaca’nın babası Hasan Karaca ise “Çocuğumu bıçaklıyor, çantasını çekmeye çalışıyor. Oradaki esnaf müdahale edip kurtarıyor çocuğu. Sabahtan başlamış bıçaklamaya. Başka hastanelere giden de olabilir. Hiçbir şey söylememiş, direkt bıçaklamış. Tüm vakalar da böyle olmuş zaten. Şu anda kızım sol bacağından yaralı”

24 saatte iki cinayet: Çocuk parkında bıçakla, restoranda silahla24 saatte iki cinayet: Çocuk parkında bıçakla, restoranda silahla

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.