Şeytani plan: Parasını çalmak için cinsel tuzak kurdular, enjektörle zehir verip öldürüp apartman boşluğuna attılar

Kafede bir kadınla tanıştı, onunla bir eve gitti, yatağa bağlanıp vücuduna kimyasal sıvılar enjekte edilerek öldürüldü… İstanbul’da bir binanın havalandırma boşluğunda bulunan Murat Arpapay'ın cesedi, korku filmlerini aratmayan bir vahşeti ortaya çıkardı.

Gündem 11 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

İstanbul Bahçelievler’de 27 Temmuz’da bir apartmanın havalandırma boşluğunda erkek cesedi bulundu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler ise incelemelerinde bıçak ya da silah yarası tespit etmedi. Murat Arpapay’a ait olduğu belirlenen cesedin vücuduna sıvı enjekte edilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Polis, Arpapay’ın cesedinin bulunduğu apartmanda oturmadığı ancak olaydan bir gün önce Muhterem Perçikli isimli kadınla beraber binadaki günlük kiralık dairede kaldığını saptadı. Daireye giren çıkan kişileri araştıran polis aynı gün Serpil Demir, Doğan Sarıyıldız’ın Fatih Erginoğlu’nun da aynı eve girdiğini, bu kişilerden Muhterem Perçikli’nin aynı gün saat 21.20’de evden ayrıldığını diğer 3 kişinin ise sabah saat 04.00’da binadan çıktıklarını belirledi. Ekipler, şüphelilerden Muhterem Perçikli ile Serpil Demir’i yakalayarak gözaltına alındı.

Vücuduna sıvı enjekte edilerek öldürülen Murat Arpapay.

Gözaltına işledikleri suçu itiraf eden şüpheliler, yaptıkları cinayet planını da tüm detaylarıyla anlattı. Buna göre; Murat Arpapay sosyal medya üzerinden Ersen Başak ile tanışmıştı ve Başak’la yüz yüze de görüşmüştü. Arpapay, Başak’a uzun yıllar İngiltere’de yaşadığını Türkiye’ye döndüğünde ise geçimini ailesinin İngiltere’den gönderdiği parayla sağladığını anlatmıştı. Bu konuşmalar sırasında Başak, Arpapay’ın evinde para biriktirdiğini de öğrenmişti. Plan ise bu bilginin ardından uygulanmıştı.

Cinayet planı deşifre oldu

Cinayet planına göre; Muhterem Perçikli ile Serpil Demir Ersen Başak’a ait kafeye gidecek, burada oturan Murat Arpapay ile tanışacaktı. Planı uygulayan şüphelilerden Muhterem Perçikli, tanıştığı Murat Arpapay ile önce arkadaş sonra da sevgili oldu. Olay günü Muhterem Perçikli, Murat Arpapay’la tuttuğu günlük kiralık daireye gitti. Kısa bir süre sonra Serpil Demir, Doğan Sarıyıldız ve Fatih Erginoğlu da aynı daireye gitti. Burada Arpapay’ın ellerini bağlayan 3 şüpheli daha sonra iğneyle Arpapay’ın vücuduna kimyasal sıvı enjekte ederek öldürdü. Şüpheliler, Arpapay’ın cesedini binanın havalandırma boşluğuna bırakarak olay yerinden ayrıldı. Daha sonra Arpapay’ın evine giren Ersen Başak, evdeki paraları alıp Gürcistan’a, cinayeti işleyen Doğan Sarıyıldız ile Fatih Erginoğlu ise Kıbrıs’a kaçtı. Olaydan sonra gözaltına alınan Serpil Demir ile Muhterem Perçikli ise işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Esenyurt nasıl Esencılıs oldu? 'İlçe tarihinin 3 dönüm noktası var'Esenyurt nasıl Esencılıs oldu? ‘İlçe tarihinin 3 dönüm noktası var’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.