Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç.’yi Etimesgutlularla çekecek

Yerel seçimlerde CHP'den Etimesgut Belediye Başkanı seçilen sanatçı Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. dizisinin yeni sezonunun geleceğini belirterek ''Etimesgut halkımızla beraber çekeceğiz'' dedi.

Gündem 7 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Sanatçıların yerel seçimlerde belediye başkanı adayı olması seçimlerin tadı tuzudur. Tanınırlıklarıyla, renkli kampanyalarıyla seçim sürecinde öne çıkarlar. Bugüne kadar yerel seçimlerde belediye başkanı adayı olup kazanıp akıllarda kalanlardan bir Fatma Girik bir de Faruk Demir var.

2024 yerel seçimlerinde de Behzat Ç. dizisiyle tanınan ‘Amirim’ Erdal Beşikçioğlu CHP’den Ankara’daki Etimesgut ilçesinin belediye başkan adayı oldu ve kazandı.

Beşikçioğlu seçimler öncesi belediye başkanı seçilmesi durumunda Behzat Ç.’nin devam edip etmeyeceğiyle ilgili “Ben diziyi çekmeyeceğim dersem oy vermezler. İlk şartım oydu. Halkımızla iletişim kurma biçimim hazırladığımız repertuarlarda gizli. Benim sahneyi bırakmam doğru olmaz ama örgüt bana bu konuda tam desteği verdi. Hobi olarak sanatımı yapacağımı düşünüyorum” demişti.

Dün Erdal Beşikcioğlu Tatbikat Sahnesi’nde Acting oyunuyla bu sefer belediye başkanı kimliğine de sahip olarak seyirci karşısına çıktı.

‘Halkımızla beraber çekeceğiz’

Öncesinde ANKA muhabirinin soruları yanıtlayan Beşikçioğlu, ‘Behzat Ç. yeniden çekilecek mi’ sorusuna şu yanıtı verdi: ”Evet… Tabii ki gelecek efendim hem de Etimesgut halkımızla beraber çekeceğiz inşallah. İlçemizde çekeceğiz onu. Her sokağında her bir caddesinde bu film setini görecekler biz orada yaşayan vatandaşlarımızdan yardımcı oyuncuların kadrosunu oluşturacağız ilçemizde tuhaf bir etkileşim yaşanacak. Bu da daha önce hiçbir belediye de olmayan bir etkileşimler. Ben arkadaşlara şunu söyledim şu ana kadar öğrendiğiniz, gördüğünüz, algıladığınız belediyecilik anlayışını lütfen bir kenara bırakın şimdi bambaşka bir belediyecilik anlayışıyla karşılaşacakksınız bildikleriniz size yardımcı olsun ama öğrenmeye de açık olun dedim. Bakalım bu süreç içerisinde göreceğiz nereden nereye evrileceğiz.”

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.