Erzincan’da vahşet: Köpeklerine boğdurduğu kurdu yakarak katletti

Erzincan'da bir kişi kurdu köpeklerine boğdurup yaktı, görüntüleri de sosyal medyada yayıldı. Tepkilere neden olan vahşi olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kimliği belirlenen şüpheli gözaltına alındı.

Gündem 14 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Erzincan’ın Kemah ilçesinde yaşayan bir kişi arazide kurt gördü. Köpeklerine kurdu öldürten şüpheli, daha sonra ölen hayvanın cesedini yaktı. O anlarda kamera da kayıttaydı ve görüntüler sosyal medyada yayıldı, büyük tepki topladı.

Görüntülerin yayılmasının ardından harekete geçen güvenlik güçleri, kurdu öldürtüp yakan kişiyi kısa sürdü tespit etti. Vahşi olayın şüphelisi gözaltına alındı, Erzincan Valiliği de konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Valilik açıklamasında “Sosyal medyaya yansıyan; kurda işkence yapan ve bu işkence görüntülerini paylaşan şahıs, güvenlik güçlerimiz tarafından tespit edilmiş olup Kemah Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla gözaltına alınmıştır. Ayrıca Kemah Kaymakamlığı tarafından idari soruşturma başlatılmıştır” dedi.

Nuh Sendromu teşhisi konmuştu: 159 kedi ve 7 köpek besleyen çiftin cezası belli olduNuh Sendromu teşhisi konmuştu: 159 kedi ve 7 köpek besleyen çiftin cezası belli oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.