Esenyurt’ta pusu ve silahlı saldırı: 18 yaşındaki genç öldü

Esenyurt’ta aralarında husumet olan Emre Balaban ve Ş.B. ile sokakta karşılaşan V.T. silahıyla ikisine de kurşun yağdırdı. Emre Balaban ve Ş.B. hastaneye kaldırıldı. Balaban hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gündem 18 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Olay saat 19.20 sıralarında Fatih Mahallesi, 933. Sokakta meydana geldi. V.T. aralarında husumet olan Emre Balaban ve Ş.B. ile sokakta karşılaştı ve üstündeki tabancayla 18 yaşındaki Emre ve 20 yaşındaki Ş.B.’ye kurşun yağdırdı. Sonra da yaya olarak kaçtı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Emre Balaban tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Saldırı anı bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Emre Balaban ve Ş.B. sokakta yürürken binanın köşesinden çıkan V.T. koşarak yaklaştığı bu iki kişiye tabancayla ateş ediyor. Kendilerini kurtarmak için otomobilin arkasına kaçan Balaban ve Ş.B.’nin yaralandıktan sonra yere düştükleri anlar da görüntüde yer alıyor.

Yine Esenyurt yine vahşet: 18 yaşında genci dövüp silahla öldürdülerYine Esenyurt yine vahşet: 18 yaşında genci dövüp silahla öldürdüler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.