Eşi ölünce taciz etmeye başladı, kadın da onu parkta yakalayıp dövdü

Sakarya'da kendisini sürekli taciz eden erkeğin olduğu yere giden kadın, burada adamı dövdü. Olay anının görüntülerinin yayılmasının ardından konuşan kadın 'Bütün kadınlara da bu cesaret olsun, korkmasınlar ve Osmanlı tokadını yapıştırsınlar' dedi.

Gündem 16 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Nuran Kul kendisini taciz eden erkeği parkta dövdü.

Sakarya’da yaşayan 54 yaşındaki Nuran Kul iki ay önce kanser nedeniyle eşini kaybetti. Ancak ismi henüz öğrenilmeyen bir erkek bu sürede sürekli kadının çevresinde dolaşıp onu rahatsız etti. Tacizin boyutunu ilerleten erkek artık Nuran Kul’u telefonla da aramaya başlamıştı. Kadının anlatımına göre bu erkeği tanımıyordu ve numarasını da üye oldukları bir dernekten almıştı. Adam onu sürekli arıyor, para teklif ediyordu. Henüz eşinin acısı tazeyken bir de bu kişinin tacizleriyle mücadele eden kadın her ne kadar “Beni rahatsız etme” dese de dinletemedi.

Nuran Kul henüz iki ay önce eşini kanser yüzünden kaybetmişti.

Tacizlerine devam eden erkek, kadının ona bir şey yapamayacağını söyleyip aramalara devam ediyordu. Bir gün kadın artık dayanamadı ve kendisini taciz eden erkeğin bir parkta oturduğunu öğrenip yanına gitti. “Telefonda söylediklerini şimdi de söyle” dedi ama erkeğin sesi çıkmadı. Kadın da bunun ardından erkeği dövmeye başladı. Yaşadığı olayın devamını Nuran Kul şöyle anlattı:

“Osmanlı kadını olduğum için Osmanlı tokadını yapıştırdım ona. Sonra tuttum yere attım, yerde de biraz hırpaladım daha sonrasında çevredeki erkekler geldi elimden aldılar onu. Giderken arkasından bir tekme daha attım. Tanıdığım bir şahıs değil. Sokak hayvanları derneği var oraya yardımcı oluyoruz, oradan numaramız her yere gidebiliyor bizim. İki ay oldu akciğer kanserinden eşimi kaybettim, iki tane torunum var onlara bakıyorum onlarla uğraşıyorum, ama bu sapık da benimle uğraşıyor. Hak ettiği cezayı verdim, Osmanlı tokadını yapıştırdım. Bütün kadınlara da bu cesaret olsun, korkmasınlar ve Osmanlı tokadını yapıştırsınlar.”

Akademisyen, öğrencisini taciz ettiği için okuldan uzaklaştırıldı ama bu ilk değilmişAkademisyen, öğrencisini taciz ettiği için okuldan uzaklaştırıldı ama bu ilk değilmiş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.