Eşi ve kızlarını öldürdü, bu da ifadesi: Uzaylı alçakların peşine neden düşülmüyor

Ümraniye'de iki kızını ve eşini tabancayla vurarak öldüren Suat Güney ifadesinde "Neden burada olduğumu bilmiyorum. Çocuklarımı katledenlerin, uzaylı alçakların peşine neden düşülmüyor" dedi.

Gündem 27 Şubat 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ndeki bir sitede 23 Şubat Cuma günü iş insanı Suat Güney önce 30 ve 31 yaşındaki kızları Zeliha ve Miney Güney’i, sonra da dini nikahla yaşadığı Yasemin Ünlü’yü tabancayla öldürdü. Cinayet Büro Amirliği güvenlik kameralarını takip ederek kaçan Suat Güney’in bir süre sonra otomobilini bıraktığını ve yanına otomobille gelen başka biriyle kaçmaya devam ettiğini belirledi. Güvenlik kamera görüntülerini kullanarak otomobili takip eden ekipler şüphelinin Kartal Karlık Mahallesi Soğanlık Caddesi’nde bir kickboks salonuna gittiğini gördü.

Belirlenen adrese yapılan operasyonla Suat Güney gözaltına alındı. Suat Güney’in üstünde yapılan aramada üç tabanca, altı şarjör içinde çok sayıda mermi, bıçak, pasaport ve yüklü miktarda döviz ele geçirildi. Güney işlemlerinin ardından 24 Şubat Cumartesi günü Anadolu Adliyesi’ne getirildi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

‘Uzaylı alçakların peşine neden düşülmüyor’

Şüpheli Suat Güney hakimlikteki ifadesinde “Ben bu konu ile alakalı daha önce ayrıntılı ifade vermiştim. O ifademi aynen tekrar ederim. Neden burada olduğumu bilmiyorum. Çocuklarımı katledenlerin, uzaylı alçakların peşine neden düşülmüyor” dedi.

Birlikte yaşadığı kadını ve kızlarını katleden kişi: Uzaylılar öldürdüBirlikte yaşadığı kadını ve kızlarını katleden kişi: Uzaylılar öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.