Eşini bıçaklayarak öldürüp kendisini böyle savundu: ‘Aldattığını düşündüm’

Bursa'da Yılmaz Akçağır, üç çocuğunun annesi Petek Akçağır'ı göğsünden ve boynundan bıçaklayarak katletti. Eşini bıçakladıktan sonra kaçan Yılmaz Akçağır ifadesinde “Aldattığını düşündüm” dedi.

Gündem 13 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Çocuk yaşta evlendirilen kadın 20 yaşında eşi tarafından öldürüldü.

Bursa’da bir kadın daha en yakınındaki kişinin bıçaklı saldırısıyla hayatını kaybetti. Yılmazlar Mahallesi Tuna Sokak’ta meydana gelen olayda 20 yaşındaki Petek Akçağır beş yıllık eşi Yılmaz Akçağır tarafından öldürüldü.

Yılmaz Akçağır önceki gün saat 16.30 sıralarında 24 yaşındaki eşinin telefonuna bakmak istedi. Petek Akçağır telefonunu vermek istemeyince tartışma çıktı. Büyüyen tartışmada Yılmaz Akçağır, mutfaktan aldığı bıçakla eşini, boynundan ve göğsünden bıçaklayıp kaçtı. Petek Akçağır ile çocuklarının çığlıklarını duyan komşuları, kadını evin salonunda kanlar içinde yatarken buldu.

Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlıkçıların kontrolünde Petek Akçağır’ın öldüğü belirlendi. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri inceleme yaptı.

Bir kadın cinayeti daha: Katil kocanın bahanesi kıskançlıkBir kadın cinayeti daha: Katil kocanın bahanesi kıskançlık

Gözaltına alındı

Şüpheli Yılmaz Akçağır’ın yakalanması için çalışma başlatan ekipler bölgeye takviye istedi. Mahalleye giriş ve çıkışlarda kontrolleri artıran polisler, Akçağır’ı olay yerinden 400 metre uzaklıkta bir sokakta kaçarken yakalayıp gözaltına aldı. Petek Akçağır’ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Petek Akçağır’ın cenazesi Gemlik ilçesinde toprağa verildi.

Beni aldattığını düşündüm

Öte yandan cinayeti itiraf eden şüpheli Yılmaz Akçağır’ın polisteki ifadesinde, “Beni aldattığını düşündüm, telefonuna bakmak istedim. Telefonunu vermeyince de bıçakladım” dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yılmaz Akçağır çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kıskançlık krizine girdi, sevgilisini başından vurduKıskançlık krizine girdi, sevgilisini başından vurdu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.