Eşini taciz edenin işyerini bastı; dayak yedi, bıçaklandı

Pendik'te U.B. eşini taciz eden İ.D.'nin çalıştığı börekçiyi bastı. Börekçideki diğer çalışanlar tarafından dövüldü ve bıçaklandı. Şüphelilerden ikisi tutuklandı.

Gündem 6 Eylül 2024
Fotoğraf: Börekçi belediye ekiplerince mühürlendi.

İstanbul Pendik Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde yaşanan olayda iddiaya göre cadde üzerinde oturan kadın evinin karşısındaki börekçiden eve sipariş verdi. Siparişi götüren İ.D. daha sonra kadına taciz mesajı attı. Durumu öğrendikten sonra kadının eşi U.B. börekçiyi bastı. Börekçinin önünde başlayan arbede kısa sürede büyüdü. Dükkanın camları kırılırken U.B. de börekçideki diğer çalışanlar tarafından dövülerek bıçakla yaralandı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı U.B.’yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri tacizci İ.D. ile U.B.’yi darbeden Ö.D.’yi gözaltına aldı. Kavga çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Fotoğraf: Börekçi zabıta tarafından mühürlendi.

Dükkan mühürlenmiş

Kavganın yaşandığı börekçi dükkanı da belediye ekipleri tarafından mühürlendi. Gerekçe dükkandaki reklam tabelalarının uygun asılmadığıydı. Polis ekipleri dükkanın önünde beklemeye devam ediyor.

Mahalle sakinlerinden İbrahim Bozoğlu “Alacak verecek davası ya da rüşvet isteme zannedip dükkana gittim. ‘Bir şey yok, konu kapandı’ dediler. Ben daha sonra sosyal medyaya yayılan görüntülerden öğrendim. Bayana mesaj atmış çalışanlardan biri. Eşi gelmiş. Sonra da kavga olmuş. Çalışan da aslında hem kuryelik hem de garsonluk yapıyordu. Bıçak da çekmişler, niye böyle bir şey oldu anlamadım. Bugün zabıta gelip dükkanı mühürlemiş. Dükkan sahipleri de yok burada” dedi.

Emniyetteki işlemlerin ardından tarafların birbirinden şikayetçi olması üzerine gözaltındaki İ.D. ve Ö.D. adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifade veren iki şüpheli tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakimlik, İ.D.’nin ‘cinsel taciz’, Ö.D.’nin ise ‘basit yaralama’ suçundan tutuklanmasına karar verdi.

'Sıra dayağı' geri geldi: Kur'an kursunda 20 öğrenciye darp‘Sıra dayağı’ geri geldi: Kur’an kursunda 20 öğrenciye darp

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.