Eşini uykuda öldürdü, babasını seccade ile boğmaya çalıştı

Sakarya'da feci bir olay meydana geldi. Kentte psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen bir kadın kocasını uyurken bıçakla öldürdü. Emine B. adlı kadın daha sonra ise evde bulunan kendi babasını da boğmaya çalıştı.

Gündem 17 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Sakarya’nın Taraklı ilçesinde psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen 40 yaşındaki Emine B. uyuyan eşi Eyüp B’yi  bıçaklayarak öldürdü, evde bulunan kendi babasını da seccadeyle boğmaya çalıştı.
DHA’da yer alan habere göre Emine B. jandarma tarafından gözaltına alındı. Olay saat 02.00 sıralarında Bostan ailesinin Duman Mahallesi’nde meydana geldi. Uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen üç çocuk annesi Emine B. eşi Eyüp B.´yi uyurken bıçakladı. Emine B. daha sonra odadan çıkarak bu kez evde bulunan babası Ahmet G.’yi seccadeyle boğmaya çalıştı. Ahmet G.’nin çığlıkları üzerine odaya giren E.B.’nin kızı dedesini annesinin elinden aldı.

Evde bulunan diğer aile bireylerinin ihbarı üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibi Eyüp B.’nin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Eyüp B.’nin cenazesi morga kaldırılırken Emine B. jandarma tarafından gözaltına alındı.

Eşini öldürüp intihar ettiEşini öldürüp intihar etti

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.