Erdoğan: Milletin sadakası varmış, seçimi muhalefet kazanmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya'da konuştu. Muhalefet partilerine yüklenen Erdoğan "Karşımızdaki ittifakın bugünkü durumunu gördükçe Türkiye'nin ve Türk milletinin verilmiş sadakası varmış diyoruz" dedi.

Siyaset 24 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Sakarya’da düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan 14 Mayıs seçimlerine Millet İttifakı çatışı altında giren partilerin içinde bulundukları duruma atıf yaparak “Mayıs seçimleri bir dönüm noktasıdır. Millet olarak geriye baktığımızda nasıl bir badire atlattığımızı daha iyi anlıyoruz. Karşımızdaki ittifakın bugünkü durumunu gördükçe Türkiye’nin ve Türk milletinin verilmiş sadakası varmış diyoruz” dedi.

CHP’nin kendi içinde yaşadığı tartışmaya da değinen Erdoğan “Türkiye’nin ikinci büyük partisi saç saça baş başa kavga ediyor. Yaptıkları kongredeki şaibeler, aday belirlemede vahim iddialar duyduk. Muhalefet öyle bir halde ki dünya yansa umurlarında değil. Kendi şahsi çıkarlarından başka hiçbir şeyi gözleri görmüyor. Cumhurbaşkanı yardımcısı diye şehir şehir dolaştırdıkları isimlerin yarın ne olacakları belli değil” diye konuştu.

Kaan uçağının geçen gün test uçuşunu başarıyla yapmasını da anlatan Erdoğan şöyle konuştu:

“Artık içerde terör örgütleri kalmadı. Hepsi de terk ettiler. Sınır ötesi harekatlarla senaryoyu yırtıp attık. İHA’larla SİHA’larla Akıncılarla bunları yok ettik. Mağaralarda yok ettik. Şimdi en son olarak KAAN’ı çıkardık. KAAN’la gökyüzü ile buluştuk. Dünyada 5. nesil savaş uçağı yapabilen 4 ülke arasına girmemizin gururunu yaşamayanlar, dönüp kalplerindeki ülke ve millet sevgisini bir sorgulasın. Nerede bir terörist varsa buluyoruz başını eziyoruz. Türkiye için güçlü olmak mecburiyettir. Bizi düşmanlarımıza karşı koruyacak olan kendi imkan ve kabiliyetlerimizdir.

Erdoğan: CHP'den ve muhalefetten umudunu kesenler bize gelsinErdoğan: CHP’den ve muhalefetten umudunu kesenler bize gelsin

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.