Eşini uykusunda öldüren kadın ‘Yoksa o beni öldürecekti’ dedi

Kayseri’de şiddet gördüğü eşini uykusunda öldüren Mervenur Uluyol’un ifadesinden yaşadığı dram çıktı. Uluyol, ifadesinde pişman olduğunu belirterek, “Bir insan bir insanı ne kadar dövebilirse o kadar döverdi” dedi.

Gündem 8 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Ahmet Uluyol ile eşi Mervenur Uluyol henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışma kavgaya dönüştü ve sonra Ahmet Uluyol gidip yattı. Mervenur Uluyol ise bir süre sonra yataktaki eşi Ahmet Uluyol’u bıçakla göğsünden yaraladı. Çığlık seslerini duyan komşuların ihbarıyla gelen polis ve sağlık ekipleri Ahmet Uluyol’un hayatını kaybettiğini belirledi.

Polisin incelemesinin ardından Ahmet Uluyol’un cansız bedeni otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, ardından da memleketi Yahyalı ilçesinde toprağa verildi. Gözaltına alınan Mervenur Uluyol ise tutuklanarak cezaevine kondu.

İfadesinden dram çıktı

Tutuklanmadan önce verdiği ifadede Mervenur Uluyol “Olay yaşanmadan önce eşim Ahmet Uluyol beni sürekli dövüyordu. Daha önce anne ve babasının yanında da şiddet uyguladı. Bayılma krizleri geçirdim. Evden ayrılıp ağabeyimin evine gittim. Ahmet bir şeyleri bahane ederek beni tekrar eve getirdi. Bir insan bir insanı ne kadar dövebilirse o kadar döverdi. Olay günü beni yine dövdü. Ardından uyudu. Uyumadan önce de tehdit etti. ‘Seninle yarın görüşeceğiz’ dedi. Uyurken göğsüne iki kez bıçak vurdum. Keşke böyle olmasaydı. Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti. Beni de kendini de yaktı. Pişmanım” dedi.

'Komando dede' eşini yemek yapmadığı için öldürmüş‘Komando dede’ eşini yemek yapmadığı için öldürmüş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.