Eşinin boğazını kestikten sonra onu kendisiyle tanıştıranı da öldürmüş

Fatih'te Cezayirli eşini öldüren Doğukan Uğur kayıplara karışmıştı. Evden ayrıldıktan sonra haber alınmayan Uğur'un ilk iş eşiyle kendisini tanıştıran bir başka Cezayirli olan Zahir'in yanına gittiği ortaya çıktı. Çünkü Uğur onu da öldürmüştü.

Gündem 30 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Doğukan Uğur.

Doğukan Uğur ve evli olduğu Cezayir uyruklu Zahra Nojioua İstanbul Fatih’te, Yedikule’de yaşıyordu. 29 yaşındaki kadın 2022 yılında geldiği Türkiye’de tanışmıştı Doğukan Uğur ile ama evlilikleri giderek kötüye gidiyordu. Neden sürekli kavga ettikleri bilinmiyor, ama bu ilişki önceki gün kadının öldürülmesiyle sonuçlandı. İkili önce kavga etti, ardından Doğukan Uğur elindeki bıçakla eşinin boğazını kesti. Zahra Nojioua kanlar içinde yere yığıldı, Doğukan Uğur kaçtı.

Doğukan Uğur hala yakalanamadı ve cinayet işlemeye de devam ediyor. Önceki gün eşini öldürdükten sonra evden çıkan Doğukan Uğur sonra da kendisini eşiyle tanıştıran ve camide tuvalet temizliği yapan Zahir Benferchiche’nin çalıştığı yere geldi. İddiaya göre karısını öldürdüğü bıçakla Benferchiche’yi de öldürdü. İşlediği iki cinayetin ardından da kayıplara karıştı.

Mahalle sakinlerinden Cemil Ağdağ “Arkadaşım telefonla arayıp Zahir’in bıçaklandığını söyledi. Zahir caminin temizlik işleriyle ilgileniyordu. Cezayir’den bir kadın getirip tanıştırmış. Tanıştırdığı kişiyle kadının arası açılınca önce kadını öldürüyor. Sonra da buraya gelip onu tanıştıran Zahir’i öldürüyor. Birkaç kişiye daha kadın getirmişti. Kendisini uyarmıştım bunları yapmaması konusunda. Böyle saçmalık olmayacağını söyleyip kızdım. Tuvaletin içinde kaldığı bir oda vardı, orada öldürüldü” dedi.

Yedikule’de kadın cinayeti: Boğazını keserek öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.