Eski eşini bıçaklayıp kendini astı

Esenyurt'ta Ömer Avşar eski eşini sokak ortasında bıçakladıktan sonra evine gitti. Buraya gelen yakınları onu kendini asmış halde buldu.

Gündem 25 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Esenyurt'ta Ömer Avşar eşini sokak ortasında bıçaklayıp evinde kendini astı.

Ömer Avşar ile Muradiye A. bir süre önce boşanmışlardı. İkilinin biri 2 buçuk yaşında 4 çocuğu vardı. Dün gece saatlerinde İstanbul Esenyurt’ta Ömer Avşar ayrıldığı kadını sokak ortasında bıçakladı. Kadın ağır yaralanırken Ömer Avşar da 904. Sokak’ta bulunan 5 katlı binanın bodrum katındaki dairesine geldi ve kendini astı.

Ömer Avşar’ı yakınları evinde hareketsiz buldu ve bağırarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ömer Avşar’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Bu sırada polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı ve olay yeri incelemesinin ardından Ömer Avşar’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Dairedeki incelemeler sürerken Avşar’ın yakınları uzun sürede kapıda bekledi. Eski eşini bıçaklayarak yaşamına son veren Ömer Avşar’ın cenazesi tabutla cenaze aracına taşınırken, yakınları sinir krizi geçirdi. Bıçakla yaralanan kadınınsa tedavisi sürüyor.

Seri katil ikinci cinayetinde itirafçı olduSeri katil ikinci cinayetinde itirafçı oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.