Ev sahibi kiracısını soydu

Bursa'da yeni taşındığı evinden aralıklarla döviz ve ziynet eşyalarının çalındığı fark eden Ecem Gökçe Seyhan şüphelendiği ev sahibi Ayşegül K.'nin hırsızlık yaptığını yatak odasına kurduğu güvenlik kamerası ile ortaya çıkarttı.

Gündem 1 Kasım 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yaklaşık iki ay önce kiraladığı evde oturan E.G.S. adlı kadın bir süre sonra evdeki altınlarının azaldığını fark etti. Ev sahibi A.K’nin beyaz eşyasını yenilemesinden şüphelenen E.G.S evine gizli güvenlik kamerası sistemi kurdu.

E.G.S ardından da erkek arkadaşıyla A.K’yi çaya çağırıp ev sahibi kadına kirayı ödemek için cebinden yüklü miktarda doları çıkardı. Sohbetin ardından eğlence yerine gideceklerini söyleyen E.G.S. ve erkek arkadaşı evden ayrıldı. A.K. da kendi dairesine geçti.

Cep telefonuna gelen bildirimle haberi oldu

Bir süre sonra cep telefonuna güvenlik kamerası sisteminin alarm bildirimi gelen kiracı kadın ev sahibi A.K’nin evine girdiğini, valizini karıştırıp çaldığı paralarla çıktığını gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri kamera kayıtlarını inceleyerek A.K’yi gözaltına aldı.

A.K’nin emniyetteki ifadesinde “maymuncuk” olarak bilinen anahtarla içeri girdiğini ve hırsızlık yaptığını itiraf ettiği öğrenildi. Önceki tarihlerde kiracısının evinden 400 bin liraya yakın döviz ve ziynet eşyası çaldığı belirlenen A.K’nin kamera kayıtlarında bir odaya girdiği, paraları valizden bulup E.G.S’ye ait sırt çantasına saklayıp ayrıldığı görülüyor.

Ev sahibi dehşeti: Dört kat zam talebi reddedilince kurşunEv sahibi dehşeti: Dört kat zam talebi reddedilince kurşun

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.