İzmir’de 4 kişiyi öldürdükten sonra doğrayıp derin dondurucuya koyan katil

İzmir Bayraklı'da bir evde yabancı uyruklu dört kişinin cesedi bulundu. Derin dondurucuda parçalanmış halde bulunan cesetlerle ilgili soruşturma başlatıldı. Türkmenistan uyruklu cinayet şüphelisi ise her yerde aranıyor.

Gündem 19 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

İzmir’de mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine Bayraklı’da Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak’taki bir eve giden polis ekipleri, evde dört ceset buldu. Şahısların cesetlerinin parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuya koyulduğu öğrenildi.

Olay yeri inceleme şubesi ekipleri çalışma başlatırken evin çevresinde güvenlik önlemi alındı. Yapılan ilk incelemede ölenlerin yabancı uyruklu olduğu belirlendi.

Türkmenistan uyruklu şüpheli aranıyor

İzmir Valiliğinden olayla ilgili yapılan yazılı açıklamada, gelen ihbar üzerine evde araştırma yapan polisin Türkmenistan uyruklu G.H, L.G. ve L.G. adlı aynı aileden 3 kadın ile soyadı belirlenemeyen R. isimli bir erkeğin cansız bedenlerine ulaştığı kaydedildi. Cinayetleri gerçekleştirdiği değerlendirilen Türkmenistan uyruklu bir şüpheliyi yakalama çalışmaları ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Esenler’deki cinayetin detaylarına ulaştık: Domuz bağı yok, emniyet ‘fidye’ ihtimali üzerindeEsenler’deki cinayetin detaylarına ulaştık: Domuz bağı yok, emniyet ‘fidye’ ihtimali üzerinde

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.