Tefeciye borç cinayeti: Katil komşu çıktı

Manisa'da evinde ölü bulunan Ulviye Eskici'nin komşuları Tolga ve Müşerref K. çifti gözaltına alındı. Tefeciye borçları olduğunu belirten Tolga K., para istedikleri Eskici'yi kabul etmemesi üzerine öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Gündem 8 Ocak 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde beş katlı bir binada yaşayan 85 yaşındaki Ulviye Eskici’den haber alamayan komşuları, merak edip evine gittiklerinde Eskici’yi yerde kanlar içinde buldu. Yaşlı kadının dövülüp boğazı kesilerek öldürüldüğünü gören komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eskici’nin cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kadının yakınları ve mahalle sakinleri evin önünde sinir krizi geçirdi.

Komşu çift göz altına alındı

Olayla ilgili soruşturma başlatan Kırkağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Eskici’nin komşuları Tolga K. ve eşi Müşerref K.’nın ifadesine başvurdu. Ve aynı apartmanda oturan çift cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Şüpheli çiftten Tolga K.’nin Eskici’yi öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi, eşi Müşerref K. ise serbest bırakıldı.

Tefeciye olan borçları için para istemişler

Sorgu için emniyet Müdürlüğüne götürülen karı-koca ilk ifadelerinde suçu kabul etti. Çiftin tefeciye olan borçları nedeniyle bir süre önce Ulviye Eskici’den bir miktar para istediklerini, kadının reddetmesi üzerine geçen gün saat 14.00 sıralarında maskeli şekilde eve girerek kadının dövdükten sonra boğazını keserek öldürdüklerini itiraf ettikleri öğrenildi.

İki çocuk annesi Ulviye Eskici Kırkağaç Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Beylikdüzü'nde komşular arasında silahlı çatışma çıktıBeylikdüzü’nde komşular arasında silahlı çatışma çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.