Beylikdüzü’nde komşular arasında silahlı çatışma çıktı

Beylikdüzü'nde komşular arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Bir kişi bacağından yaralanırken, olaya karışan 4 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. 

Gündem 21 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Şiddetin okulda, yeşil sahalarda, sokakta sıradanlaştığı günlerden geçiliyor. Artık mahalle kavgalarında bile silahlar patlıyor. Kavganın silahlı çatışmaya dönüştüğü adres bu kez İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi.

Komşuların kavgasında silahlar konuştu.

Komşu olan 5 kişi arasında Yakuplu Mahallesi’nde tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya dönüşürken olayda bir kişi bacağından vuruldu. Yaralının kendi imkanlarıyla hastaneye gittiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı çalışmada komşular arasında olaydan bir gün önce tartışma çıktığı tespit edildi. Silahlı çatışmaya karışan,  5 kişi gözaltına alınırken, 4 adet ruhsatsız tabanca ile bir adet havalı tabanca da ele geçirildi. Şüphelilerden  4’ü emniyetteki işlemlerinin ardından  “kasten yaralama” ve “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması” suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olay anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Köpeğe taş atma kavgası kanlı bittiKöpeğe taş atma kavgası kanlı bitti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.