Balkonda otururken silahlı saldırıya uğradı

İzmir'de evinin balkonunda oturan Orhan Ö. sokaktan geçen iki kişiyle tartıştı. Sokaktaki ikilinin açtığı ateşle balkondaki Orhan Ö. yaralandı.

Gündem 16 Mayıs 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Devriye polisleri saldırganları yakaladı.

İzmir’de yaşayan 32 yaşındaki Orhan Ö. dün gece evinin balkonunda oturuyordu. O sırada sokaktan da iki kişi geçiyordu. İddiaya göre Orhan Ö. ile M.M. ve M.H. isimli bu iki kişi gürültü nedeniyle tartışmaya başladı. Balkondan sokağa sürdürülen sözlü tartışma bir türlü sona ermedi ve Orhan Ö.’nün bilmediği bir şey vardı; sokaktakiler silahlıydı.

Tartışma uzayınca biri silahını çekip Orhan Ö.’nün balkonuna ateş etti. Orhan Ö. kurşunların hedefi oldu ve balkonda yere yığıldı. Saldırganlar hemen kaçtı. Görenler 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Orhan Ö. hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi sürüyor. Kaçan saldırgan da bir süre sonra bölgede devriye görevi yapan motosikletli Yunus polisleri tarafından olayda kullanılan silah ve bir miktar uyuşturucuyla yakalandı.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.M. tutuklanırken M.H. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

'Harçlık' tartışması cinayetle bitti: Hala öldü, babaanne şikayetçi olmadı‘Harçlık’ tartışması cinayetle bitti: Hala öldü, babaanne şikayetçi olmadı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.