Fenomen şiddeti: Sevgilisini dövmekten hapsi isteniyor

Fenomen Sevcan Güler ile sevgilisi arasında şiddetli kavga yaşandı. Sevcan Güler şiddeti başlatanın sevgilisi olduğunu söylerken sevgilisi tam aksini iddia etti.

Gündem 21 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Sosyal medya fenomeni Sevcan Güler sevgilisinin evine gittiğinde yatakta kırmızı tüylerle karşılaştı. İddiaya göre kadın tüylerin kime ait olduğunu sordu, ama sevgilisi battaniye tüyü cevabı verdi. Kadın ikna olmadı ve erkek arkadaşını önce itti, sonra da eline geçirdiği sert bir cisimle başından yaraladı.

Karakolluk olan çiftin verdikleri ifadeler ise birbirinden farklı. Sabah’tan Atakan Irmak’ın haberine göre hastaneye götürülen ikiliden V.Y. adli tıp raporu alarak darp edildiğini öne sürdü. Karakolda ifade veren fenomen  ise sevgilisinin kendisine borcu olduğunu, parayı istediğini, olumsuz yanıt aldığını söyledi. Genç kadın eve gitmek istediğini söylediğinde erkek arkadaşının kolundan tutup dövmeye başladığını, bu sırada eline geçirdiği cisimle kendisini savunmak için adamın başına vurduğunu söyledi.

Soruşturma sonunda raporla ve fenomenin itirafıyla V.Y.’nin darp edildiğini belirten savcılık Güler hakkında ‘basit yaralama’ suçundan 1,5 yıl hapis istemiyle iddianame düzenledi.

‘Ev içi şiddet’ raporu: Eylülde 299 çağrı yapıldı‘Ev içi şiddet’ raporu: Eylülde 299 çağrı yapıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.