Fotoğrafını paylaştığı ATV ile uçurumdan düşüp öldü

Denizli'de arkadaşlarıyla ATV'ye binip yaylaya çıkan Okan Meydan bir anda kayboldu. Beraber şehir merkezine dönen arkadaşları şüphelenince acı gerçek ortaya çıktı.

Gündem 6 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Okan Meydan ölmeden saatler önce ATV üzerindeki fotoğrafını paylaşmıştı.

Fotoğrafçı 30 yaşındaki Okan Meydan önceki gün Denizli’de Bağbaşı Yaylası’na çıktı. Okan Meydan’ın yanında arkadaşları da vardı ve hep birlikte ATV ile buraya gelmişlerdi. Burada olmaktan mutlu olan Okan Meydan kendisini ATV üstünde drone ile çekip sosyal medya hesabında paylaştı.

30 yaşındaki Okan Meydan’ın hayatı uçurumda son buldu.

Yaylada bir süre vakit geçirdikten sonra Okan Meydan’ın arkadaşları şehir merkezine dönme kararı aldı. Ancak Okan Meydan yanlarına gelmeyince endişelenip nu aramaya başladılar. Saat 18.00 sıralarında Okan Meydan’ın 20 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandığını fark eden arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Bölgeye UMKE, İtfaiye, acil sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yayladan inişte ATV’nin kontrolünü kaybeden Okan Meydan’ın uçuruma yuvarlandığı belirlendi.

Cenaze otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Helikopter kazasıyla ayrıldılar: Düğün yapacaktım, cenazesini defnediyorumHelikopter kazasıyla ayrıldılar: Düğün yapacaktım, cenazesini defnediyorum

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.