Hapisten çıkıp herkesi bıçakladı: Kayınpederi öldü, yaralanan eşi ve annesi hastaneden kaçtı

Çanakkale'de 10 gün önce cezaevinden tahliye olan Can B. eşi barışma teklifini kabul etmeyince dehşet saçtı. Evde önüne geleni bıçakladı. Kayınpeder hayatını kaybetti. Eşi ve annesiyse yaralı halde hastaneden kaçtı.

Gündem 24 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Çanakkale güne korkunç bir cinayetle başladı. Cezaevinden 10 gün önce tahliye olan Can B. eşi Esennur B. ile barışmak istiyordu, çocuğunu görme bahanesiyle dün akşam kayınpederi Oktay Dülek’in Esenler’deki evine gitti.

Ancak eşi teklifini reddedince sinirlenen adam kayınpederi, eşi, evde olan kayınvalidesi Vildan A. ve Gizem Ç. ile tartışmaya başladı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre tartışma kavgaya döndü. Can B. bıçağını çekerek çocuğunun gözleri önünde adeta katliam yaptı.

Esennur B. kasığına, Vildan A. karnına, teyze Gizem Ç. boğazına, Oktay Dülek ise göğsüne aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Can B. olay yerinden kaçtı.

Evden bağırma seslerini duyup sokağa çıkan mahalle sakinleri hemen polise haber verdi. Oktay Dülek sağlıkçıların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Eşi ve annesi hastaneden kaçtı

Esennur B. ve Vildan A.’nın sabaha karşı tedavilerinin devam etmesine rağmen hastaneden kaçtıkları ortaya çıktı. Teyze Gizem Ç.’nin durumu ise ciddiyetini koruyor.

Olaydan sonra kayıplara karışan Can B. kısa sürede yakalandı. Soruşturma sürüyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.