Hastane otoparkında kadın cinayeti: Kendini de vurdu

Mersin'de Şuayip Kaya boşanma aşamasında olduğu Ayfer Kaya'nın çalıştığı hastaneye gitti ve otoparkta kavga etti. Şuayip Kaya silahıyla hem Ayfer'i hem de kendini vurdu. Çiftin biri kanser tedavisi gören iki çocuğu vardı.

Gündem 23 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Mersin’in Mut ilçesinde yaşayan Orman İşletmesi’nde görevli Şuayip Kaya, Ayfer Kaya ile boşanma aşamasındaydı. Çift önceki gün Ayfer Kaya’nın çalıştığı Mut Devlet Hastanesi’nin otoparkında buluştu. Burada aralarında kavga çıktı ve Şuayip Kaya yanındaki beylik tabancasıyla Ayfer Kaya’ya ateş etti. Ayfer Kaya kanlar içerisinde yere yığılırken Şuayip Kaya bu kez tabancayı kendi başına dayayıp tetiği çekti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Ayfer Kaya’nın da, Şuayip Kaya’nın da hayatını kaybettiğini saptadı. Cenazeleri morga kaldırılırken olayla ilgili acı bir bilgi ortaya çıktı. Ayrılan Şuayip ve Ayfer Kaya çiftinin biri kanser tedavisi gören 10 ve 4 yaşlarında iki çocuğu vardı.

21 yıl sonra aynı acı: Öldürülen amcasının ismi verilen genç cinayete kurban gitti21 yıl sonra aynı acı: Öldürülen amcasının ismi verilen genç cinayete kurban gitti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.