Havasından mı suyundan mı… Balkondan ateş açan kadın İranlı model çıktı

İstanbul Bağcılar’da bir rezidansın balkonundan tabancayla ateş eden bir kadının görüntüleri sosyal medyada viral olmuştu. O kadının İran uyruklu model Rana A. olduğu öğrenildi. Güzel model gözaltına alındı.

Gündem 13 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Rana A.’nın Türkiye’de bir süredir modellik yaptığı öğrenildi.

İstanbul Bağcılar’da bulunan bir rezidansın balkonundan yüzü görünmeyen bir kadının tabancayla ateş açtığının görüldüğü bir video, sosyal medyada hızla yayıldı.

Videodaki kadının o anları sosyal medyasından paylaşan ilk kişinin model Rana A. olduğu tespit edilince polis harekete geçti.

Havaya ateş edenin İranlı Model Rana A. olduğu belirlendi. Modellik yaptığı belirtilen kadın gözaltına alındı.

Videoyu yanındakiler çekmiş

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Yapılan araştırmalarda; meskun mahalde silahla ateş ederek genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması suçunun, Bağcılar Göztepe Mahallesi’ndeki bir sitede Rana A. adlı yabancı uyruklu şüpheli tarafından gerçekleştirildiği, o sırada yanında bulunan şahıs veya şahıslarca olayın video kayıt yapılarak sosyal medya yoluyla paylaşıldığı tespit edilmiştir. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce yakalanan şüphelinin ikametinde yapılan aramada, kuru sıkı tabir edilen tabanca ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili başlatılan soruşturma devam etmektedir” denildi.

Nereye gidiyoruz: Türkiye’de son 7 ayda 200 kişi silahlı olaylarda can verdiNereye gidiyoruz: Türkiye’de son 7 ayda 200 kişi silahlı olaylarda can verdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.