Huylu huyundan vazgeçmiyor: Cinayet şüphelisi taksiciyle kavga etti, yakalandı

Tokat’ta filmleri aratmayacak bir olay yaşandı. Alacak-verecek meselesi yüzünden cinayet işlediği düşünülen şüpheli firariyken bindiği takside eksik ücret verdi ve kaçmak için hava ateş açtı. Cinayet şüphelisi taksiciyle kavgadan sonra yakalandı.

Gündem 24 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Soner Dirim göğsünden vurulmuş halde bulunmuştu.

Tokat’ta müzikhol sahibi 38 yaşındaki Soner Dirim’in 20 Haziran’da silahla göğsünden vurulmuş cesedi bulundu. Merkeze bağlı Döllük köyünde F.G.’ye ait evin bahçesinde yerde hareketsiz yatan kişiyi görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Ölen kişinin Soner Dirim olduğu belirlendi.

Borç kavgasında sevgilisine tokat atan arkadaşını öldürdüBorç kavgasında sevgilisine tokat atan arkadaşını öldürdü

Olayla ilgili araştırma yapan jandarma ekipleri Dirim’in gece saatlerinde Döllük köyünde oturan N.E ile birlikte köye geldiğini tespit etti. N.E’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Dirim’in alacak-verecek meselesi yüzünden Niksar’dan Döllük köyüne geldiği ve bu sebeple vurulduğu düşünülüyor.

Firari N.E. sabah saatlerinde Tokat merkezden taksiyle Niksar ilçesine gitti. Burada ücreti eksik verince taksici ile .E. arasında tartışma çıktı. N.E. yanındaki tabancayla havaya ateş ederek kaçtı. Taksicinin şikayeti üzerine Niksar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri N.E.’yi kısa sürede yakaladı.

N.E.’nin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Bahçeşehir’de alacak-verecek kavgası: 2 ölü, 2 yaralıBahçeşehir’de alacak-verecek kavgası: 2 ölü, 2 yaralı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.