Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 ölü, 1 yaralı

Antalya'daki huzurevinde İzzettin Söğüt, üç kişiye bıçakla saldırdı. Saldırdığı iki kişi ölürken bir kişi de yaralandı.

Gündem 3 Mayıs 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Antalya'daki huzuevinde bıçaklı saldırı.

Antalya’nın Döşemealtı ilçesindeki Yeşilbayır Mahallesi Mektep Sokak’ta Antalya Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi vardı. Dün gece saatlerinde aralarında husumet olduğu öne sürülen ve aynı huzurevinde kalan İzzettin Söğüt ile Selçuk Goncegül, Ali Serdar Batır ve Ahmet Özdemirel arasında kavga çıktı. İzzettin Söğüt bıçakla üç kişiye saldırdı.

65 yaşındaki İzzettin Söğüt olay sonrası yangın merdiveninden kaçtı. Huzurevi görevlilerinin haber vermesi üzerine adrese ekipler sevk edildi. 73 yaşındaki Selçuk Goncegül ile 66 yaşındaki Ali Serdar Batır’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı 74 yaşındaki Ahmet Özdemirel ise ambulansla hastaneye götürüldü.

Ekipler, İzzettin Söğüt’ü yakalamak için çalışma başlattı. Polis ve bekçilerin el fenerleriyle yaptığı aramada İzzettin Söğüt, Yeşilbayır Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yakalanıp gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen Söğüt, işlemlerinin ardından Cinayet Büro ekiplerine teslim edilerek Antalya’ya getirildi.

Selçuk Goncegül ve Ali Serdar’ın cenazeleri ise Antalya Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Sokak ortasında kadın cinayeti: Boğazını kesti, araya gireni yaraladıSokak ortasında kadın cinayeti: Boğazını kesti, araya gireni yaraladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.