İç çamaşırı mağazasında ‘prova yaparken taciz’ iddiası

İstanbul Historia AVM'de bulunan kadın iç çamaşırı mağazasına giren Libyalı turistin kadın satış elemanını taciz ettiği iddia edildi.

Gündem 15 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Olay geçen pazar günü Historia AVM’de gerçekleşti. AVM’de kadın iç çamaşır mağazasına  Libyalı M.O.A adlı turist geldi. Mağazadaki satış yapan kadına karısına iç çamaşırı alacağını söyledi.
Satış yapan kadına, karısının bedeniyle kendisinin bedeninin  aynı olduğunu söyledi ve denemesini söyledi. Olay bundan sonra başladı. Satış elemanı kadın, Libyalı turistin bu teklifini kabul etti. Satış elemanının iddiasına göre kıyafetlerinin üzerinden iç iç çamaşırını giyerken Libyalı turist onu taciz etti.

‘Karısına kıyafet almak istediğini söyledi’

10 Haber’ konuşan satış elemanı kadın olayı şöyle anlattı:

“Ben mağazada dururken bu kişi geldi. Karısına iç kıyafet alacağını söyledi. Benim bedenimle karısının bedenin de aynı olduğunu ve kıyafetlerimin üzerinden bunları denememi istedi. Ben de kabul ettim. Ben bu kıyafetleri mağazanın içinde denerken benim arkamdan vücudumun çeşitli yerlerine dokunmaya başladı. Şok halinde bir şey diyemedim. Tepki gösterince gitti. Ben güvenliğe haber verdim. Güvenlik o şahsı bulup, polise teslim etti” dedi.

Adli kontrol kararıyla serbest

Emniyetin ifadesinden sonra İstanbul Cumhuriyet Savcılığına getirilen şahıs ifadesinin ardından tutuklanma istemiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. İfadesinde M.O.M.A satış elemanı kadını taciz etmediğini öne sürerek suçsuz olduğunu söyledi. M.O.M.A sulh ceza hakimliğinin kararıyla adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Çocuğu taciz edip 'gözüm kararmış' dediÇocuğu taciz edip ‘gözüm kararmış’ dedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.