Cinsel istismara uğrayan Dele Alli’nin annesi topa girdi: Üzgünüm

Çocukken tacize uğradığını söyleyen Dele Alli'nin biyolojik annesi Denise Alli pişman: Cinsel istismara uğradığından haberim yoktu.

Spor 18 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Dele Alli'nin annesi, tek isteğinin oğlunun tekrar görmek olduğunu söyledi.

Geçen sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen İngiliz futbolcu Dele Alli’nin eski futbolcu Gary Neville’e yaptığı açıklamaların etkisi sürüyor. 27 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra bu yaz uyku hapı bağımlılığı ABD’deki bir rehabilitasyon tesisinde altı hafta geçirdiğini söyledi.

Oysa onlar da insan…Oysa onlar da insan…

Biyolojik annesinin alkolik olduğunu belirten Alli, 6 yaşında annesinin bir arkadaşı tarafından taciz edildiğini açıkladı. Alli, “Yedisinde sigaraya başladım. Sekiz yaşındayken uyuşturucu sattım. 11 yaşımdayken beni bir köprüden baş aşağı sarkıttılar” dedi. Biyolojik annesi Denise ile hiçbir teması olmayan Alli, 2012 yılında 16 yaşında profesyonel olduğu MK Dons kulübünün alt yapısındaki takım arkadaşlarından birinin ailesi tarafından evlat edinildi.

Dele Alli'den itiraf: Uyku hapı bağımlılığı, rehabilitasyon, 6 yaşında uğradığı taciz...Dele Alli’den itiraf: Uyku hapı bağımlılığı, rehabilitasyon, 6 yaşında uğradığı taciz…

Dele Alli’nin biyolojik annesi ise sessizlığini The Sun gazetesine bozdu. Denise, oğlunun cinsel istismara uğradığından haberi olmadığını ve artık onunla iletişim kuramadığı için ‘üzgün’ olduğunu söyledi. Anne Alli konuşmasına şöyle devam etti:” “Oğlumun çocukken uğradığı tacizi anlattığını duyduğumdan beri gözyaşlarımı tutamıyorum. Çok üzgünüm. Evime girmesine izin verdiğim birinin güvenime en kötü şekilde ihanet etmiş olması kalbimi kırıyor. Oğlumla artık iletişim kuramadığım için ne kadar üzüldüğümü kelimelerle ifade edemem. Tek umudum onu ​​gelecekte tekrar görme şansım olması.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.