Beşiktaş’a bu kez beklerinden kötü haber

Son dönemde sakatlık haberleriyle sarsılan Beşiktaş'a Arthur Masuaku ve Valentin Rosier'den kötü haber geldi.

Spor 29 Kasım 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'a bir sakatlık haberi daha.

Sezona iyi başlangıç yapamadıktan sonra önce Şenol Güneş ardından Burak Yılmaz’la yollarını ayıran Beşiktaş, efsanesi Rıza Çalımbay’la birlikte ligde üst üste 2 galibiyet aldı. Kara Kartal işleri yoluna koymaya çalışırken sakatlık haberleriyle sarsılıyor. Ghezzal, Amartey, Rashica, Onana, Salih ve son olarak Bailly’den kötü haberler alan Beşiktaş, hem sağ bek hem de sol bek bölgesinden gelen sakatlık haberleriyle sarsıldı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 2-1 kazanılan Samsunspor maçında sakatlık yaşayan Valentin Rosier ve Arthur Masuaku hakkında bilgi verildi. “Futbol A Takımımızın Yılport Samsunspor ile oynadığı müsabakada sol ayak topuk bölgesinde ağrı hisseden oyuncumuz Valentin Rosier’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan değerlendirme ve MR görüntülemesinde sol topuk yağ yastığında kanama ve yırtık saptanmıştır. Aynı müsabaka sonrası sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden oyuncumuz Arthur Masuaku’nun yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem bulgularına rastlanmıştır” dendi.

Beşiktaş, perşembe günü Konferans Ligi’nde sahasında Club Brugge ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar daha sonra 3 Aralık akşamı ligde Ankaragücü deplasmanına gidecek. Beşiktaş, 9 Aralık Cumartesi akşamı sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek.

Ankaragücü'nden 30 yıl sonra Beşiktaş'a barış çubuğuAnkaragücü’nden 30 yıl sonra Beşiktaş’a barış çubuğu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler