Beşiktaş basketbolunda Umut Tahir Güneş dönemi bitti

Beşiktaş Spor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Umut Tahir Güneş'le karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Spor 20 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'ta Umut Tahir Güneş'le yollar ayrıldı.

Beşiktaş Spor Kulübü’nde bir süredir gündemde olan ayrılık gerçekleşti. Basketbol şubesinden sorumlu yönetici Umut Tahir Güneş’le yollar ayrıldı. Kulüp “Basketbol Şube Sorumlumuz Sayın Umut Tahir Güneş’le karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız” açıklaması yaptı.

Güneş, Ahmet Nur Çebi’nin yönetiminde şubenin başında yer alıyordu. Bu sezon başında kurulan kadronun ve başarılı olan takımın mimarlarından Güneş’in Hasan Arat yönetimiyle de yola devam etmesi dikkat çekmişti. Ancak Güneş Fenerbahçe’ye 99-68 kaybedilen Türkiye Kupası yarı final maçından sonra özellikle şahsına ve ailesine edilen küfürler nedeniyle istifa etmek istediğini belirtmişti. Şube ve kulüp yönetimiyle görüştü. Görüşme sonunda Güneş’le karşılıklı anlaşmayla yolların ayrıldığı bilgisi geldi.

Beşiktaş'ta hakaret istifası! Umut Güneş ayrılıyorBeşiktaş’ta hakaret istifası! Umut Güneş ayrılıyor

Beşiktaş Süper Lig’de ilk 20 maçta aldığı 16 galibiyetle ligin üçüncü sırasında. Kara Kartal lider Fenerbahçe’nin hemen bir maç arkasında. Siyah-beyazlılar EuroCup’ta grup aşamasını altıncı sırada tamamladı ve play-off aşamasında İspanyol ekip Gran Canaria ile eşleşti. Beşiktaş 6 Mart saat 23.00’te tek maç üstünden oynanacak turda İspanya deplasmanına çıkacak.

Savunma da neymiş! All star'da '200' dönemiSavunma da neymiş! All star’da ‘200’ dönemi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.