Beşiktaş’ta hakaret istifası! Umut Güneş ayrılıyor

Beşiktaş Basketbol Şube Sorumlusu Umut Tahir Güneş, siyah beyazlı taraftarın Fenerbahçe yenilgisinden sonra kendisine ettiği hakaretler nedeniyle görevi bırakmaya karar verdi.

Spor 18 Şubat 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Umut Tahir Güneş, hem Ahmet Nur Çebi hem de Hasan Arat döneminde görev yaptı.

Konya’da yapılan Türkiye Kupası dörtlü finalinde Fenerbahçe ile Beşiktaş eşleşti. Çekişme içinde geçmesi beklenen maça sarı lacivertliler çok üstün bir oyun ortaya koydu. Kanarya, 31 sayı fark atarak Beşiktaş’ı 99-68 devirdi. Maçın ardından yarı finali seyreden Beşiktaşlı taraftarlar öfkesini Beşiktaş Basketbol Şube Sorumlusu Umut Tahir Güneş’e yöneltti.

Bu duruma tepki gösteren Umut Tahir Güneş, istifa etmeye hazırlanıyor. Güneş, Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamada “Pazartesi günü Başkanımız Sayın Hasan Arat’a istifamı sunacağım. Takımımız için gece gündüz çalışıp maddi manevi her türlü desteği verdim, 13 yaşındaki çocuğuma edilen küfürleri sindiremiyorum” dedi. Umut Tahir Güneş, Ahmet Nur Çebi yönetiminde de basketbol şubesinden sorumlu yönetici görevindeydi. Hasan Arat’ın başkan seçilmesiyle beraber görevinden istifa eden Güneş, 21 saat sonra tekrar dönmüştü.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı ezdi geçti! İşte finalin adı...Fenerbahçe, Beşiktaş’ı ezdi geçti! İşte finalin adı…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.