Üstüne kale direği devrilen dört yaşındaki çocuk öldü

Erzurum'da bir site içindeki futbol sahasının demir kale direği dört yaşındaki Selahattin Eyyubi Çobanoğlu'nun üstüne devrildi. Çocuk hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti, aile ihmali olanlar hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Gündem 21 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Dört yaşındaki Selahattin üzerine kale direği devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

Erzurum’da bir sitenin içindeki minyatür futbol sahasında demir kale direklerinin sabitlenmemesi dört yaşındaki Selahattin Eyyubi Çobanoğlu’nun hayatına mal oldu.

Acı olay Aziziye ilçesinde 19 Temmuz’da saat 16.30 sıralarında Dadaşkent semtinde yaşandı. Sitenin içindeki parkta minyatür futbol sahasında oyun oynayan Selahattin Eyyubi Çobanoğlu’nun üstüne demir kale direği devrildi. Zeynep-Abdulkadir çiftinin üç çocuğundan en küçüğü olan Selahattin ağır yaralı olarak dedesi Vedat Özdel tarafından hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. Selahattin için Hacı Fakirullah Efendi Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Baba Abdulkadir Çobanoğlu’nun gözyaşlarına hakim olamadığı namazdan sonra cenaze Yeni Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Dört yaşındaki çocuk otomobilde babasını beklerken yanarak hayatını kaybettiDört yaşındaki çocuk otomobilde babasını beklerken yanarak hayatını kaybetti

Site içindeki futbol sahasının demir direklerinin sabitlenmeden konduğunu belirten site sakinlerinden Ahmet Çoban “En ufak bir betonla doldurma yok. Bir kaynak demiriyle sağa sola kaynak yapıp sağlama da almamışlar. Çocuklar burada oynarken demir hafif meyilli; biri dokununca çocuğun kafasına düşüyor. Körpecik çocuk gitti, neye uğradığımızı şaşırdık” diye konuştu. 

Çobanoğlu ailesinin olayla ilgili ihmali bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağı belirtildi.

23 yıllık çocuk cinayetinde babaya müebbet hapis verildi ama serbest23 yıllık çocuk cinayetinde babaya müebbet hapis verildi ama serbest

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.