İki akrep yiyip yola çıktı, otobüste hayatını kaybetti

Kayseri'de 'bunalıma girdiği' öne sürülen bir kişi yolcu otobüsüne binmeden önce iki akrep yedi. Otobüs seyir halindeyken fenalaşan yolcu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gündem 16 Nisan 2024

Kayseri’den Artvin’e giden yolcu otobüsündeki Bilal Yiğit otobüs seyir halindeyken fenalaştı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın arkasından akıllara durgunluk veren bir hikaye çıktı.

Hollanda’dan kesin dönüş yaptıktan sonra Kayseri’deki baba ocağı Kocasinan ilçesi Hasancık Köyü’ne yerleşen 56 yaşındaki Bilal Yiğit dağda kurduğu çadırda yaşamaya başladı. Sık sık İran ve Gürcistan’a geziye giden Yiğit yine Gürcistan’a gitmek için Kayseri’den Artvin otobüsüne bindi. Psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürülen Bilal Yiğit yolculuğa çıkmadan önce dağda iki akrep yedi. Otobüs Samsun’a ulaştığında fenalaşan Yiğit otobüstekilere akrep yediğini söyledi.

Hindistan'da uçakta yolcuyu akrep soktuHindistan’da uçakta yolcuyu akrep soktu

Havza Devlet Hastanesine kaldırılan Yiğit daha sonra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi ancak müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yiğit’in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi.

Kesin ölüm sebebinin otopsi sonucunda belli olacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sabah gazetesine konuşan Hasancık Köyü Muhtarı Kemalettin Danacı, Bilal Yiğit’in üç yıl önce Hollanda’dan geldiğini belirterek “Psikolojik sorunları vardı. Topluma karışmaz, dağda kurduğu çadırında yaşardı. Çadırını kurduğu yerlerde akrep var. Orada iki akrep yemiş ve yolculuğa çıkmış. Kendisi gezgindi. Sürekli İran’a Gürcistan’a giderdi. Son yolculuğuna çıkmadan öncede böyle bir şey yapmış” diye konuştu.

Küresel ısınma nelere yol açıyor: Mısır’da akrepler 450 kişiyi soktu, 3’ü öldüKüresel ısınma nelere yol açıyor: Mısır’da akrepler 450 kişiyi soktu, 3’ü öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.