İki gündür kayıptı: Down sendromlu Durukan’ın cesedi bulundu

İzmir'in Karaburun ilçesinde, ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu 30 yaşındaki down sendromlu Durukan Hamamcı'nın iki gün süren aramalar sonucunda ormanlık alanda cesedi bulundu.

Gündem 26 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

İzmir’in Karaburun ilçesinde oturan down sendromlu Durukan Hamamcı, iki gün önce evinden çıktı. Hamamcı’nın uzun süre eve gelmemesi üzerine endişelenen ailesi, jandarma karakoluna giderek kayıp başvurusunda bulundu. Ailenin başvurusu üzerine harekete geçen jandarma, arama çalışması başlattı. Bölgeye gelen AFAD ekipleri de çalışmalara destek verdi. Durukan Hamamcı’nın yaşadığı bölgede, dron ve iz sürme köpekleri ile termal kameralar da kullanıldı.

Kayıp ekonomist Berzeg vakasında bir umut: Köpeği 74 gün sonra eve döndü!Kayıp ekonomist Berzeg vakasında bir umut: Köpeği 74 gün sonra eve döndü!

İki gün süren arama çalışmaları sonucunda, Hamamcı’nın cansız bedeni Karaağaç mevkisine giden yolun kenarında bulundu. Olay yerinde yapılan inceleme sonrasında, Hamamcı’nın cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Durukan Hamamcı’nın ilk belirlemelere göre vücudunda herhangi bir darp veya yara izi olmadığı ileri sürüldü.  Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kendi ölümünü sahneleyen 'kayıp' kanocu yakalandıKendi ölümünü sahneleyen ‘kayıp’ kanocu yakalandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.