İki kadının cezaevi arkadaşlığı Düzce’de cinayetle bitti

Düzce'de cezaevinde tanışan iki kadın birlikte yaşarken anlaşamayıp evlerini ayırdılar. Aynı apartmanda yaşamaya devam eden iki arkadaş arasındaki gerginlik dün akşam kanlı bitti.

Gündem 5 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Düzce'de cezaevi arkadaşlığı kanlı bitti

Düzce’de iki kadının cezaevinde başlayıp giderek kötüleşen arkadaşlığı kanlı bitti. Cezaevinde tanışan ve tahliye olduktan sonra ev arkadaşlığı yapan S.B. ve Özlem Alcan arasında henüz bilinmeyen nedenle husumet oluştu. Yaşanan anlaşmazlığın ardından evlerini ayırma kararı alan kadınlardan biri aynı apartmanda bir başka daireye taşındı.

Diyarbakır'da cezaevi ring aracı şarampole devrildiDiyarbakır’da cezaevi ring aracı şarampole devrildi

Zaman zaman karşılaştıklarında tartışan S.B. ile Özlem Alcan arasında Konuralp Mahallesi Necmettin Erbakan Caddesi’ndeki evde saat 18.00’de kavga çıktı. Ardından S.B. evindeki tabancayla Özlem Alcan’a dört el ateş açıp kaçtı. Bir süre sonra polise giden S.B. Özlem Alcan’ı tabancayla vurduğunu söyledi.

Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi Özlem Alcan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Alcan’ın cansız bedeni Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. S.B. gözaltına alındı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Nihal Candan'ın cezaevi anıları: Kocam da gelmez oldu...Nihal Candan’ın cezaevi anıları: Kocam da gelmez oldu…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.