Nihal Candan’ın cezaevi anıları: Kocam da gelmez oldu…

Dolandırıcılık ve kara para suçlamasıyla tutuklu yargılanan ve 5,5 ayın sonunda anoreksiyaya yakalandığı gerekçesiyle serbest bırakılan Nihal Candan ilk iş kuaföre gitti diye eleştirildi. Candan eleştirilere yanıt verirken cezaevi günlerini anlattı.

Popüler 2 Mayıs 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal Candan anoreksiya nervozaya yakalandığı gerekçesiyle tahliye edilmişti. Tahliyesinin ardından kuaföre giden ve röportaj veren Nihal Candan “Ailem biraz moral olsun diye kuaföre götürmek istedi. 33 kiloya kadar düştüm. 37 kiloyu daha yeni gördüm. Ve hâlâ yemekte zorlanıyor ve mama ile besleniyorum” diye konuştu.

Posta gazetesinden Alev Gürsoy’a konuşan Nihal Candan kamuoyunda kendisiyle ilgili eleştirileri yanıtladı. Candan “Herkes hata yapar da, insanlar bizden nefret ettiği için ömür boyu mu yatacağız? Terörist değiliz ki biz” dedi.

‘Soda ile besleniyordum’

Kardeşi ve kendisi için “bizi dolandırdı” diyen bir tek mağdurun olmadığını kaydeden Nihal Candan sosyal medyadan uzak kalmak istediğini söyledi. Cezaevine girdikten sonra yemek yiyememeye başladığını söyleyen Nihal Candan “Açlık grevi falan değildi. Psikolojik olarak midem almadı ve hiç acıkmadım. Yemek görünce midem bulanıyordu. Bahar, ağzıma bir lokma zorla sokuyordu. Soda ile besleniyordum” diye konuştu.

Eşinin cezaevine girdikten sonra iki ay destek olduğunu, sonra bir daha gelmediğini söyleyen Candan “Mutlu bir evliliğim vardı, bir yıl oldu. Altı ayı cezaevinde geçti. Oradan da darbe yedim” dedi. Seçil Erzan’la aynı koğuşu paylaşan Nihal Candan “Seçil hanımın dosyası başından aşkın. Ona sabır diliyorum. İyi biri, bize kötülüğü dokunmadı. Onun dikkatsizliği yüzünden elim yandı. Ama kızamadım, ceza çekerken neden kızsın ki insan? Dilan Polat da yan koğuşumuzdaydı, avukata çıkarken gördüm” diye konuştu.

Nihal Candan koğuş arkadaşı Seçil Erzan'ı anlattı: O izlemiyor diye haber izlemedikNihal Candan koğuş arkadaşı Seçil Erzan’ı anlattı: O izlemiyor diye haber izlemedik

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.