İş arkadaşını kaçırıp zorla telefon aldırdı

Eski iş arkadaşını kaçırıp dövdü, kendisi için zorla telefon siparişi verdirip hesabına para aktardı.

Gündem 14 Haziran 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı

Samsun’da ilginç bir olay polis ekiplerini harekete geçirdi. İsa Aydın İlkadım ilçesinde 1 Haziran’da çalıştığı ilaç dağıtım şirketindeki işinden istifa etti.

Aydın bir gün sonra saat 07.00 sıralarında birlikte çalıştığı Bekir T.’yi işe gittiği sırada B.O.’nun (29) sahibi olduğu taksiye bindirip dövdü.

Bekir T.’yi 19 Mayıs ilçesine götüren Aydın burada internetten kendisi için zorla 49 bin 500 liralık telefon sipariş ettirdi. Aydın daha sonra Bekir T.’nin banka kartından banka hesabına parça parça 58 bin 700 lira aktarıp yine kendi otomobiliyle Bekir T.’yi evine bıraktı.

Bekir T.’nin ihbarıyla çalışma başlatan İlkadım Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri taksici B.O. ile o sırada yanlarında olan O.A.’yı (34) 7 Haziran’da gözaltına aldı. B.O. emniyetteki ifadesinin ardından salıverilirken O.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İsa Aydın da gidip polis teslim oldu, tutuklandı. Aydın adliyeden çıkarılıp cezaevine gönderilmek için araca bindirilirken gazetecilere “Kafamı eğecek bir şey yapmadım” dedi.

Döviz bürosu çalışanının aracına çarpıp altı milyon lirayı gasp ettilerDöviz bürosu çalışanının aracına çarpıp altı milyon lirayı gasp ettiler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.