İşçinin yemeğinden fare çıktı, savcılık harekete geçti: Fabrikaya ‘yaralama’ soruşturması

Sakarya'daki bir fabrikada işçinin öğle yemeğinden fare çıkması üzerine 'taksirle yaralama' suçundan soruşturma başlatıldı.

Gündem 17 Kasım 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde 1. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada bir işçi yemek yediği tabakta fare kuyruğu olduğunu fark etti. Şikayet üzerine Cumhuriyet Savcılığınca yemek şirketi ve fabrika hakkında adli soruşturma başlatıldı. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından da idari soruşturma açıldı.

Medyabar’ın haberine göre, Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevli Gıda ve Kontrol ekipleri ilaç fabrikası ile birlikte Sakarya’daki çok sayıda fabrikaya yemek hizmeti veren yemek firmasının modern sanayideki üretim merkezinde inceleme yaptı. Yemek ve ürün örneği alındı, işletmenin donatıları ile ilgili de tutanaklar tutuldu. Hazırlanacak rapora göre yemek firmasına idari ceza kesilecek.

İşçinin şikayetine sebep olan çalıştığı fabrika sorumluları ile yemek firması sorumlularının belirlenmesi ve ifadelerinin alınması için talimat hazırlandı. Soruşturma devam ediyor.

Fare zehriyle öldürdüğü kadını, el ve ayaklarını bağlayıp araziye atan sanığın cezası belli olduFare zehriyle öldürdüğü kadını, el ve ayaklarını bağlayıp araziye atan sanığın cezası belli oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.