İstanbul’da altı katlı otelde yangın: Turistler itfaiye merdiveniyle tahliye edildi

İstanbul Fatih’te 6 katlı bir otelin bodrum katında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Gündem 25 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı

İstanbul Fatih’te altı katlı bir otelin bodrum katında çıkan yangın sonrası otelde mahsur kalan altı kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangında iki turist dumandan etkilendi.

Yangın Fatih ilçesi Aksaray’da bulunan bir otelde saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Muratpaşa Sokak’ta bulunan altı katlı bir otelin bodrum katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangını fark eden oteldekilerin bir kısmı kendi imkanlarıyla otelden çıkarken bazı misafirler otelin içinde mahsur kaldı. Dumanları fark eden çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Dumandan etkilenenler oldu

Gelen itfaiye ekipleri otelin üst katlarında mahsur kalan altı turisti kurtarmak için çalışma başlattı. Ekipler cam ve balkonlardan mahsur kalanları merdivenle tahliye etti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri dumandan etkilenerek fenalaşan iki turiste ambulansta müdahale etti. Yangının çıkış nedeninin yapılacak incelemenin ardından ortaya çıkacağı öğrenildi.

Otelin bodrum katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Bursa'da yangın üç fabrikaya sıçradıBursa’da yangın üç fabrikaya sıçradı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.