Cinnetin böylesi: Dört çocuğunu vurdu, biri ağzında emzikle öldü

İzmir'de eşinin boşanma davası açtığı bir baba dört çocuğunu ardı ardına vurup sonra intihar girişiminde bulundu. Kendisi ve çocuklardan biri ölmedi. Ölen çocuklardan 2 yaşındaki Ceylin'in ağzında hala emziği vardı.

Gündem 27 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı

İzmir’in Bornova ilçesinde 45 yaşındaki Vesih Şimşek tabancayla dört çocuğunu vurup intihar girişiminde bulundu. Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek yaşamını yitirdi, baba Vesih ile Hiranur Şimşek ağır yaralı.

Olay sabah saatlerinde Merkez 4541/1 Sokak’ta meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Vesih Şimşek çocukları Hiranur, Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek’i kendisine ait zeytinliğe getirdi. Burada yanında bulunan tabancayla dört çocuğuna art arda ateş etti.

Çocuklar vücutlarının farklı yerlerine aldıkları kurşunlarla yere yığıldı. Ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu ve intihar edeceğini söyleyerek bulundukları yeri bildiren Şimşek aynı silahla intihara kalkıştı.

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Cemre, Ceylin ve Nira’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Vesih ve Hiranur Şimşek ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

‘Sen büyük bir olayı duyacaksın’ demiş

Kızları Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek’in öldürüp Hiranur Şimşek’i de ağır yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunan Vesim Şimşek’in eşi Naciye Şimşek ile boşanmak üzere olduğu öğrenildi. İki yaşındaki Ceylin’in ağzında emzikle ölü bulunduğu belirtildi. Şimşek ailesinin yakınları ve vatandaşlar cesetleri yaklaşık iki kilometre boyunca engebeli arazi nedeniyle olay yerine giremeyen cenaze aracına elleriyle taşıdı. Cenazeler İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ölenlerin yakınlarından Mustafa Karataş “Eşi 2,5 ay önce boşanma davası açtı. Bunalımdaydı. Eşiyle son konuşmasında ‘Sen büyük bir olayı duyacaksın’ demiş. Çok üzgünüz” dedi.

Vahşet bitmiyor: Anneyi vurmak istiyordu, araya giren beş yaşındaki kızını katlettiVahşet bitmiyor: Anneyi vurmak istiyordu, araya giren beş yaşındaki kızını katletti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.